Ref: B-WS13C

Ruim magazijn met twee laadkades, kantoor en showroom te Bornem

  • 4.129 m²
  • 2.078 m²
Bent u op zoek naar een veelzijdige bedrijfsruimte in Bornem? Dan is dit magazijn met kantoren en showroom precies wat u zoekt! 

Locatie: Gelegen in Bornem, een strategische locatie voor uw bedrijf tussen GENT, ANTWERPEN EN BRUSSEL, met eenvoudige toegang tot belangrijke transportroutes. (N16, A12, E17)

Magazijnruimte: Het magazijn heeft een vrije hoogte van 7 meter, wat het ideaal maakt voor opslag, distributie en productie.
Laadkades en Loszone: Er zijn 2 laadkades beschikbaar, samen met een ruime laad- en loszone. Deze zone is uitgerust met gasstralers om uw activiteiten soepel te laten verlopen, ook in koudere maanden.
Sectionaalpoorten: Het magazijn beschikt over 2 sectionaalpoorten voor eenvoudige toegang en veel manoeuvreerbaarheid voor vrachtwagens.

Ruime Buitenruimte en Parkeergelegenheid: Buiten het magazijn is er voldoende buitenruimte en tal van parkeerplaatsen beschikbaar, waardoor het ideaal is voor zowel medewerkers als klanten.

Kantoren: De kantoren zijn mooi basis afgewerkt en verdeeld over 2 verdiepingen, elk met een oppervlakte van 325m2. Dit biedt een comfortabele en professionele werkomgeving.
Showroom/Expositieruimte: Bovenis een grote expositieruimte/showroom/eventruimte voorzien om uw producten of diensten in de kijker te zetten.

Het terrein is volledig omheind en afgesloten.

Dit is een unieke kans om een veelzijdige bedrijfsruimte te verwerven die aan al uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek alle mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft voor uw bedrijf!

Ruimte beschikbaar in samenspraak. Vanaf 1maart 2024
Naam
Mathias Peeters
GSM
+32 479 40 44 31
E-mail
mathias@ventureproperties.be
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar vanaf
01/03/2024
Prijs
€ 10.000
Label
epc waarde d
Totale opp. grond
4.129 m²
Bewoonbare opp.
2.078 m²
Bebouwbare opp.
2.078 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven