Over ons

Vanuit een gecombineerde ervaring van +20 jaar, in verscheidene takken van het vastgoed, is een idee gegroeid om uit de standaard makelaardij principes te treden. Als ervaren en gedreven makelaars combineren we onze know-how in residentieel en industrieel vastgoed

Met Venture Properties wordt de focus gelegd op het ondersteunen en ontzorgen van ondernemers en investeerders. We zijn een “one-stop-shop” voor alle vastgoedplannen van ondernemers, gaande van hun residentieel, industrieel, investerings- en/of buitenlands vastgoed. En dit in de verkoop, aankoop, verhuur en huur.

Venture Properties heeft de missie om een duidelijk en helder antwoord te geven op de vragen van de vastgoedmarkt in het algemeen, en de noden en wensen van de ondernemers en investeerders in het bijzonder.
Met behulp van de beste partners voor marketing, fotografie, video, automatisering, juridisch, fiscaal, etc ontzorgen wij onze verkopende klanten en begeleiden wij onze zoekende klanten.
Onze jarenlange ervaring in zowel residentieel vastgoed, industrieel vastgoed en begeleiding bij projectontwikkeling gecombineerd met commerciële vaardigheden en diplomatie is een grote meerwaarde in de begeleiding van uw vastgoedplannen, in binnen- en buitenland.

Vertel ons uw vastgoedplannen en herken in ons de ideale partner om deze te verwezenlijken.

Vincent Van der Veken
Vincent Van der Veken
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 511 692
+32 471 76 84 39
Mathias Peeters
Mathias Peeters
Vastgoedmakelaar - bemiddelaar
BIV 511 680
+ 32 479 40 44 31
Nathalie De Haes
Stagiaire Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 518279
0470 62 84 07