Ref: M-DB3

Ruimte voor kantoren/showroom met 20 parkeerplaatsen

  • 362 m²
Kantoorruimte met 20 Parkeerplaatsen te Koop net buiten Antwerpen!

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bedrijf? Dan is dit jouw kans! Een ruime kantoorruimte van 345m2, gelegen net buiten Antwerpen, staat nu te koop en biedt alles wat je nodig hebt voor een bloeiend bedrijf.

  • Ruimte: Met een oppervlakte van 345m2 biedt dit kantoor voldoende ruimte voor jouw team om comfortabel te werken, te vergaderen en te groeien.

  • Locatie: Gelegen net buiten Antwerpen, geniet je van de voordelen van een bruisende stad terwijl je toch de rust en ruimte hebt die nodig is voor productiviteit. Bereikbaarheid is geen probleem met de nabijheid van belangrijke snelwegen en het openbaar vervoer.

  • Parkeergelegenheid: Bij deze kantoorruimte komen maar liefst 20 bijhorende parkeerplaatsen, wat zorgt voor gemak en comfort voor zowel medewerkers als klanten.

  • Voorzieningen: Het kantoor is voorzien van grote raampartijen wat een aangename werksfeer garandeert. De ruimtes zijn op te frissen, maar zo beschikt u over alle benodigde infrastructuur om jouw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

  • Investering: Een investering in deze kantoorruimte betekent investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Met een strategische ligging en alle benodigde voorzieningen, is dit de ideale plek om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.


Mis deze kans niet om jouw droomkantoor te bemachtigen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.
Naam
Vincent Van der Veken
GSM
0471 76 84 39
E-mail
vincent@ventureproperties.be
Prijs
€ 750.000
EPC ref.
20240506-0003235647-KNR-1
Label
epc waarde c
Totale opp. grond
362 m²
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven