Info op kantoor

Delen

Ref: FUTURN-WOUW

KMO-units te koop in Duffel


KMO-units te koop in het bruisende bedrijvenpark 'WOUW' in Duffel. 

Elke unit staat klaar om jouw bedrijf te verwelkomen met oppervlaktes vanaf 288m2 en handige parkeerplaatsen. Deze moderne industriële ruimte is perfect ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Met een brandklasse van Klasse C volgens de basisnorm voor brandpreventie in industriële gebouwen, biedt elke unit een veilige omgeving voor jouw activiteiten. Daarnaast voldoet het aan de strengste EPB-normen, met een indrukwekkend K-peil van 40 voor loodsen en maximale U-waarden voor materialen.

Geniet van natuurlijk licht en een optimale ventilatie dankzij de prachtige lichtgebogen lichtstraten, gemaakt van meerwandig polycarbonaat en voorzien van geïntegreerde rook- en warmteafvoer. De riolering is volledig uitgerust voor de afvoer van fecaal en huishoudelijk afvalwater, met regenwaterputten voor duurzaam waterbeheer.

De vloer is gelegd met een gepolierde betonvloer die een indrukwekkende belasting van 1 ton/m² aankan, perfect voor zowel de loodsen als showrooms. De stalen constructie biedt een vrije hoogte van 6 meter, waardoor je voldoende ruimte hebt om te manoeuvreren en te werken.

Het buitenkader is voorzien van hoogwaardig aluminium buitenschrijnwerk met thermisch onderbroken profielen en dubbele beglazing (K-waarde 1,0), inclusief een beglaasde buitendeur voor een stijlvolle entree.

Buiten de units biedt het omringende terrein een scala aan voorzieningen, waaronder voldoende parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke groenzone met een WADI, een totem met brievenbussen en zelfs faciliteiten voor elektrische voertuigen, met wachtbuizen voor toekomstige aansluitingen.
Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf te vestigen in dit state-of-the-art industriële complex in het hart van Duffel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de mogelijkheden te ontdekken!
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
- Magazijn Te koop € 544.650 0 - 345 m² Meer info
- Magazijn Te koop € 544.650 0 - 345 m² Meer info
- Magazijn Te koop € 502.800 0 - 324 m² Meer info
- Magazijn Te koop € 502.800 0 - 324 m² Meer info