Stap binnen in de toekomst van kantoorruimtes in het historische hart van Mechelen: Het Zegel

Dit majestueuze, beschermde monument was ooit de thuisbasis van de Belgische Postzegeldrukkerij en transformeert nu tot een state-of-the-art kantoorproject.

Met oplevering gepland vanaf Q2 2024, krijgt u de kans om deel uit te maken van een unieke zakelijke omgeving die geschiedenis ademt en tegelijkertijd de modernste voorzieningen biedt.

Uw droomkantoor, op maat gemaakt 

Bij Het Zegel begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom leveren wij kantoren "sleutel-op-de-deur" op maat van de eindgebruiker. Dit betekent dat u vrijwel direct uw intrek kunt nemen, met alleen uw meubels en uw specifieke bekabeling. Wij hebben alles al voor u voorbereid, waaronder:

  • Schrijnwerk met driedubbel glas
  • Vloeren met vloerverwarming
  • Moderne technologieën en ventilatie, inclusief top-heating en top-cooling
  • Flexibele indelingen met glazen wanden
  • Stijlvolle verlichting
  • Sanitair en zelfs douches
  • Gemeenschappelijke ruimten die inspireren
  • Snelle toegang via traphallen en liften
  • Elektronische badges voor veiligheid en gemak
  • Prachtige tuinaanleg en nog veel meer


kantoor mechelen te huur zegel

Locatie, Locatie, Locatie!
Het Zegel is strategisch gelegen naast het nieuwe Mechelen-Centraal treinstation, op slechts een steenworp afstand van de sfeervolle historische binnenstad en met directe toegang tot de vaart. Bereikbaarheid en bereikbaarheid: dat is waar Het Zegel in uitblinkt. Voor het woon-werkverkeer en voor het verkennen van de charme van Mechelen.

Parkeren zonder zorgen
Met een vergunning voor een ondergrondse parkeergarage met ruimte voor meer dan 100 voertuigen, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Bovendien zijn er nog meer dan 4000 extra ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar binnen een straal van 200 meter. Uw collega's en klanten zullen uw kantoor gemakkelijk kunnen bereiken, zonder gedoe.

kantoor te huur mechelen zegel venture properties

Langdurige zekerheid

Bij Het Zegel streven we naar duurzame partnerschappen. Onze huurcontracten hebben een minimale looptijd van 10 jaar en zijn gebaseerd op een btw-huursysteem met jaarlijkse indexering volgens de consumptie-index. Deze klassieke triple net contracten verdelen onroerende voorheffing, gemeenschappelijke kosten en verzekeringskosten op basis van exact gebruik en verbruik. U kunt met vertrouwen plannen voor de toekomst in Het Zegel.


Betaalbare excellentie
Met een huidige huurprijs van slechts €175 per vierkante meter per jaar voor afgewerkte kantoren, biedt Het Zegel ongeëvenaarde waarde in de markt. Dit tarief, onderworpen aan indexering volgens de consumptie-index, wordt aangeboden in een triple net contract dat onder het btw-regime valt. U krijgt eersteklas kantoorruimte tegen betaalbare prijzen.

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in Het Zegel, waar geschiedenis en innovatie samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u de toekomst van werken vandaag kunt omarmen!

Vincent Van der Veken
Vincent Van der Veken
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 511 692
+32 471 76 84 39
Mathias Peeters
Mathias Peeters
Vastgoedmakelaar - bemiddelaar
BIV 511 680
+ 32 479 40 44 31
Nathalie De Haes
Stagiaire Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 518279
0470 62 84 07