€ 4.766

Delen

Ref: K-SB-BL55

Kantoren vanaf 440 m2 in standingvol gebouw

  • 440 m²
Uw Nieuwe Kantoorlocatie: Efficiënt, Toegankelijk en Volledig Uitgerust!

Bent u op zoek naar een prestigieus kantoor voor uw onderneming? Zoek niet verder! Wij bieden een prachtig kantoorgebouw van 3.500 m², verdeeld over 4 bovengrondse verdiepingen, gelegen naast de A12, nabij Heyzel. Dit is de perfecte locatie voor bedrijven die toegankelijkheid, gemak en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Waarom Kiezen Voor Ons Kantoorgebouw?

  • Strategische Locatie: Gelegen naast de A12 en in de buurt van Heyzel, bent u verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

  • Uitstekende Faciliteiten: Geniet van de gratis gebruik van onze vergaderruimtes en eetgelegenheid. Uw team kan samenkomen en brainstormen in een comfortabele en professionele omgeving.

  • Ruime Parkeermogelijkheden: U heeft de beschikking over zowel ondergrondse als bovengrondse parkeerplaatsen, zodat parkeren nooit een probleem is.

  • Duurzaamheid: het gebouw is uitgerust met laadstations voor elektrische voertuigen (EVC), wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

  • Kostenstructuur: De gemeenschappelijke kosten zijn nog te bevestigen, maar de onroerende voorheffing bedraagt ongeveer 14€/m². Bovendien rekenen de verhuurders een beheersvergoeding van slechts 3%, zodat u kunt rekenen op een efficiënte en zorgeloze bedrijfsvoering.


Mis deze kans niet om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie met alle voorzieningen die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen!

Uw Succes, Onze Prioriteit
Naam
Vincent Van der Veken
GSM
0471 76 84 39
E-mail
vincent@ventureproperties.be
Prijs
€ 4.766
Totale opp. grond
440 m²
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven