€ 21.945

Delen

Ref: K-D-HV50

Magazijnruimte te huur: 6.250m2 tot 15.390m2

  • 6.270 m²
Welkom bij ons Logistiek Magazijn op het Hoogveld in Dendermonde!

Met een vrije hoogte van 5 tot 8 meter bieden wij een ruime opslagomgeving die perfect is afgestemd op uw logistieke behoeften. Ons magazijn beschikt over 13 laadkades en sectionale poorten, waardoor de logistieke operaties soepel verlopen en de doorstroming efficiënt wordt geoptimaliseerd.
De verwarmde ruimte garandeert een comfortabele werkomgeving voor uw personeel en zorgt ervoor dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Bovendien beschikt ons magazijn over een kantoorruimte, waardoor u ter plaatse kunt werken en uw activiteiten gemakkelijk kunt coördineren.

Met energie-efficiënte LED-verlichting bieden we niet alleen een heldere werkomgeving, maar dragen we ook bij aan duurzaamheid en kostenbesparing. Daarnaast bieden we een duidelijk overzicht van de kosten, waaronder eigendoms- en gemeentelijke belastingen, met een geschatte eigendomsbelasting van circa 5€ per vierkante meter en een managementvergoeding van 3%.

Kies voor ons Logistiek Magazijn op het Hoogveld in Dendermonde voor een betrouwbare partner in uw logistieke keten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw logistieke activiteiten naar nieuwe hoogten kunnen tillen!
Naam
Vincent Van der Veken
GSM
0471 76 84 39
E-mail
vincent@ventureproperties.be
Prijs
€ 21.945
Totale opp. grond
6.270 m²
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven