€ 2.850

Delen

Ref: Tisselt-BMST 131

Ruim Magazijn in de Nabijheid van A12, Dichtbij Brussel en Mechelen

  • 530 m²
  • 530 m²
Dit uitstekende magazijn biedt een ruime en flexibele bedrijfsruimte van 530 vierkante meter en is strategisch gelegen in de directe nabijheid van de A12 snelweg, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit zowel Brussel als Mechelen. Met een overvloed aan kenmerken en voorzieningen, is dit pand perfect geschikt voor verschillende bedrijfsdoeleinden.
Kenmerken:
Ruimte: Met een totale oppervlakte van 530 vierkante meter biedt dit magazijn een royale hoeveelheid ruimte voor opslag, productie of distributie.
Locatie: De ligging nabij de A12 snelweg zorgt voor uitstekende connectiviteit met Brussel, Mechelen en de omliggende regio, waardoor het ideaal is voor bedrijven die actief zijn in deze gebieden.
Grote Overspanning: Het pand beschikt over een indrukwekkende overspanning, wat zorgt voor maximale flexibiliteit bij het organiseren van uw bedrijfsactiviteiten.
Manoeuvreerruimte: Met veel manoeuvreerruimte voor vrachtwagens is het gemakkelijk om goederen te laden en te lossen, wat de logistieke efficiëntie ten goede komt.
Zadeldak: Het zadeldak biedt niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar zorgt ook voor een optimale ruimte-indeling en hoogte in het magazijn.
Parkeergelegenheid: Er zijn twee ruime parkeerplaatsen beschikbaar voor uw gemak en voor het ontvangen van klanten of leveranciers.
Technische Voorzieningen: Het pand is uitgerust met de nodige technische voorzieningen om aan de behoeften van moderne bedrijfsactiviteiten te voldoen. Water en Elektriciteit: Water- en elektriciteitsaansluitingen zijn aanwezig en direct beschikbaar voor gebruik.Er is een eigen electriciteitsaansluiting met 3 fasen, 400V afgezekerd op 63A aanwezig. De verlichting bestaat uit krachtige ledlampen van 19.500 Im. Er is tevens een internet- en wateraansluiting voorzien.
Het magazijn is uitgerust met een autmatische sectionale poort van 4m hoog en 5m breed.
De nokhoogte bedraagt 10m, wandhoogte is 5m30.

Onmiddellijk Beschikbaar: Dit magazijn is klaar voor  ingebruikname vanaf maart 2024.

Dit magazijn biedt een unieke kans om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en te laten groeien in een gunstige locatie met uitstekende faciliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is een kans die u niet wilt missen!

De maandelijkse kosten zijn € 50 voor onderhoud en € 180 voor onroerende voorheffing. Er zijn gemeenschappelijke toiletten.
Voor het magazijn is er voldoende parkeerplaats.

AREA 12 is een business park met 26 units. Het terrein is volledig afgesloten met een omheining en een automatische poort die 's nachts afgesloten wordt.
De site wordt elektronisch bewaakt en er is ruime sociale controle.

B2C activiteiten, autohandel, textiel- en bandenopslag zijn niet toegelaten.
Naam
Mathias Peeters
GSM
+32 479 40 44 31
E-mail
mathias@ventureproperties.be
Beschikbaar
Onmiddellijk
Bemeubeld
Neen
Prijs
€ 2.850
Totale opp. grond
530 m²
Bewoonbare opp.
530 m²
Bebouwbare/Bebouwde opp.
530 m²
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Zonnepanelen
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Industriegebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet van toepassing