Ref: S-SBP 2.13

Gloednieuwe KMO units te huur in hoogtechnologisch bedrijvenpark

  • 2024
  • 1.024 m²
WELKOM BIJ STUCKENS BUSINESS PARK:

Gloednieuw, hoogtechnologisch bedrijvenpark te Buggenhout

Bent u op zoek naar de ideale werkruimte voor uw bedrijf? Zoek niet verder! Stuckens Business Park verwelkomt u in een state-of-the-art nieuwbouwproject in het bruisende Buggenhout. Of het nu gaat om een ruim werkatelier, een opslagplaats met aangenaam kantoor of beide, wij hebben dé unit die perfect aansluit bij uw behoeften.

Units te huur: Voor ieder wat wils!

Onze units variëren in grootte van 169 tot 1024 m², en bieden een vrije hoogte van 6 meter. Met sectionaal poorten van maar liefst 4 meter breed en 4,5 meter hoog, is toegang tot uw ruimte nog nooit zo eenvoudig geweest. Elke unit beschikt over 1 sectionaal poort en 1 loopdeur, en voor extra gemak kunnen we de unit zelfs voorzien van een kantoorruimte.

Flexibel meegroeien met uw bedrijf

Onze units zijn niet alleen ruim, maar ook flexibel samen te voegen. Dit betekent dat uw ruimte kan meegroeien met de behoeften van uw bedrijf, waardoor u altijd de perfecte werkomgeving behoudt.

Voorzieningen: Elektrisch, efficiënt en veilig

Onze units zijn standaard uitgerust met een driefasige aansluiting van 40 A, ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten. Indien nodig kunnen we zelfs zwaardere aansluitingen voorzien. Daarnaast bieden onze loodsen:
Verlichting: Efficiënte LED-verlichting voor een heldere werkruimte.
Beveiliging: Toegangscontrole voor de veiligheid van werknemers en goederen.
Elektrische laadstations: Voor bedrijven met elektrische voertuigen.
Kantoorruimte: Op aanvraag voorzien we een comfortabele kantoorruimte met verwarming en sanitair.
Internet & Wi-Fi: De units zijn al voorzien van bekabeling voor internetaansluiting.
STUCKENS BUSINESS PARK - Nieuwbouw Magazijnen te Huur
Ontdek Stuckens Business Park, uw ideale werkruimte in Buggenhout. Van ruime werkateliers tot opslagruimtes met kantoorfaciliteiten, wij hebben dé unit die aan uw behoeften voldoet.
Flexibele Units: 91 tot 1024 m²
Met vrije hoogtes van 6 meter, 4 meter brede sectionaalpoorten en 1 loopdeur per unit, bieden wij efficiënte en toegankelijke werkruimtes. Kantoorruimte kan op aanvraag worden toegevoegd, en de units zijn eenvoudig samen te voegen, waardoor uw ruimte met uw bedrijf kan meegroeien.
Voorzieningen: Elektrisch, Veilig en Efficiënt
Onze units zijn standaard uitgerust met een driefasige aansluiting van 40 A, geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Extra voorzieningen omvatten LED-verlichting, toegangscontrole, elektrische laadstations, en op aanvraag kantoorruimtes met verwarming en sanitair. Internet & Wi-Fi zijn reeds bekabeld.
Ontdek de Mogelijkheden van Stuckens Business Park
Creëer de perfecte werkomgeving voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!
Ontdek de mogelijkheden van Stuckens Business Park en creëer de perfecte werkomgeving voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!
Nom
Mathias Peeters
Mobile
+32 479 40 44 31
E-mail
mathias@ventureproperties.be
Année de construction
2024
Etat général
Nouvel état
Prix
€ 4.267
Surface terrain
1.024 m²
Affectation urbanistique
Non renseigné
Citation pour infraction urbanistique
Non renseigné
Permis d’urbanisme
Non renseigné
Permis de lotir
Non renseigné
Droit de préemption
Non renseigné
Bien classé
Non renseigné
Inventaire du patrimoine
Non renseigné