Partager

Ref: L-M-Zegel

Stap binnen in de toekomst van kantoorruimtes in het historische hart van Mechelen: Het Zegel

Dit majestueuze, beschermde monument was ooit de thuisbasis van de Belgische Postzegeldrukkerij en transformeert nu tot een state-of-the-art kantoorproject.

Met oplevering gepland vanaf Q2 2024, krijgt u de kans om deel uit te maken van een unieke zakelijke omgeving die geschiedenis ademt en tegelijkertijd de modernste voorzieningen biedt.

Locatie, Locatie, Locatie!
Het Zegel is strategisch gelegen naast het nieuwe Mechelen-Centraal treinstation, op slechts een steenworp afstand van de sfeervolle historische binnenstad en met directe toegang tot de vaart. Bereikbaarheid en bereikbaarheid: dat is waar Het Zegel in uitblinkt. Voor het woon-werkverkeer en voor het verkennen van de charme van Mechelen.

Parkeren zonder zorgen
Met een vergunning voor een ondergrondse parkeergarage met ruimte voor meer dan 100 voertuigen, hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Bovendien zijn er nog meer dan 4000 extra ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar binnen een straal van 200 meter. Uw collega's en klanten zullen uw kantoor gemakkelijk kunnen bereiken, zonder gedoe.

Uw droomkantoor, op maat gemaakt
Bij Het Zegel begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom leveren wij kantoren "sleutel-op-de-deur" op maat van de eindgebruiker. Dit betekent dat u vrijwel direct uw intrek kunt nemen, met alleen uw meubels en uw specifieke bekabeling. Wij hebben alles al voor u voorbereid, waaronder:

  • Schrijnwerk met driedubbel glas

  • Vloeren met vloerverwarming

  • Moderne technologieën en ventilatie, inclusief top-heating en top-cooling

  • Flexibele indelingen met glazen wanden

  • Stijlvolle verlichting

  • Sanitair en zelfs douches

  • Gemeenschappelijke ruimten die inspireren

  • Snelle toegang via traphallen en liften

  • Elektronische badges voor veiligheid en gemak

  • Prachtige tuinaanleg en nog veel meerLangdurige zekerheid
Bij Het Zegel streven we naar duurzame partnerschappen. Onze huurcontracten hebben een minimale looptijd van 10 jaar en zijn gebaseerd op een btw-huursysteem met jaarlijkse indexering volgens de consumptie-index. Deze klassieke triple net contracten verdelen onroerende voorheffing, gemeenschappelijke kosten en verzekeringskosten op basis van exact gebruik en verbruik. U kunt met vertrouwen plannen voor de toekomst in Het Zegel.

Betaalbare excellentie
Met een huidige huurprijs van slechts €175 per vierkante meter per jaar voor afgewerkte kantoren, biedt Het Zegel ongeëvenaarde waarde in de markt. Dit tarief, onderworpen aan indexering volgens de consumptie-index, wordt aangeboden in een triple net contract dat onder het btw-regime valt. U krijgt eersteklas kantoorruimte tegen betaalbare prijzen.

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen in Het Zegel, waar geschiedenis en innovatie samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u de toekomst van werken vandaag kunt omarmen!
Nom
Mathias Peeters
Mobile
+32 479 40 44 31
E-mail
mathias@ventureproperties.be
Affectation urbanistique
Non renseigné
Citation pour infraction urbanistique
Non renseigné
Permis d’urbanisme
Non renseigné
Permis de lotir
Non renseigné
Droit de préemption
Non renseigné
Bien classé
Non renseigné
Inventaire du patrimoine
Non renseigné