€ 21.945

Share

Ref: K-D-HV50

Magazijnruimte te huur: 6.250m2 tot 15.370m2

  • 6.270 m²
Welkom bij ons Logistiek Magazijn op het Hoogveld in Dendermonde!

Met een vrije hoogte van 5 tot 8 meter bieden wij een ruime opslagomgeving die perfect is afgestemd op uw logistieke behoeften. Ons magazijn beschikt over 13 laadkades en sectionale poorten, waardoor de logistieke operaties soepel verlopen en de doorstroming efficiënt wordt geoptimaliseerd.
De verwarmde ruimte garandeert een comfortabele werkomgeving voor uw personeel en zorgt ervoor dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Bovendien beschikt ons magazijn over een kantoorruimte, waardoor u ter plaatse kunt werken en uw activiteiten gemakkelijk kunt coördineren.
Parkeerterrein van 2.000 m2

Met energie-efficiënte LED-verlichting bieden we niet alleen een heldere werkomgeving, maar dragen we ook bij aan duurzaamheid en kostenbesparing. Daarnaast bieden we een duidelijk overzicht van de kosten, waaronder eigendoms- en gemeentelijke belastingen, met een geschatte eigendomsbelasting van circa 5€ per vierkante meter en een managementvergoeding van 3%.

Kies voor ons Logistiek Magazijn op het Hoogveld in Dendermonde voor een betrouwbare partner in uw logistieke keten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw logistieke activiteiten naar nieuwe hoogten kunnen tillen!
Name
Vincent Van der Veken
Mobile
0471 76 84 39
Email
vincent@ventureproperties.be
Price
€ 21.945
Area ground
6.270 m²
Town planning
Not entered
Proceedings for planning offense
Not entered
Building license
Not entered
Subdivision permit
Not entered
Right of first refusal
Not entered
Protected heritage
Not entered
Heritage inventory
Not entered